Известие

Collapse
No announcement yet.

Разход на 166 2.4 ЖТД?!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Знам че темата е за дизела , но така и така доста се изписа за бенза та , баджанака си купи CADILLAC DEVILLE 4.7 V8 32V и ми говори за някакъв разход 17 градско и не повярвах , но като видях това май ще дойде истина !!!
    http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/1497.html
    Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

• Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
      Знам че темата е за дизела , но така и така доста се изписа за бенза та , баджанака си купи CADILLAC DEVILLE 4.7 V8 32V и ми говори за някакъв разход 17 градско и не повярвах , но като видях това май ще дойде истина !!!
      http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/1497.html
      навремето четох за тоя нортстар ама вече съм го забравил тва беше 1993/4 година тва е толкова разтоварен мотор че просто нямам думи - бавнооборотен и т.н. абе американска им работа
      Освен това имай предвид, че Кадилак не са баш за нашите разбирания това като мебел огромна евтина холна гарнитура нещо такова.
      Last edited by nightroller; d.m.y г., 01:15.
      Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Това е снимка от последното пътуване. Загреб-София- Благоевград. 907 км и почти 12 часа каране с предимно българска лукойлска нафта
        Attached Files
        Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

• Първоначално публикувано от andro88 Покажи съобщение
          Това е снимка от последното пътуване. Загреб-София- Благоевград. 907 км и почти 12 часа каране с предимно българска лукойлска нафта
          Колеги като гледам снимките май на повечето комповете показват вярно. Аз моята съм я засичал поне 10 пъти пълна пълна извънградско и ми дава разход с 1.3, 1.4л по малко отколкото показва компа. Колата е с чип. Възможно ли е заради него да лъже така? Градско не съм я засичал ама не съм видял да показва под 15-16 а съм сигурен че не гори толкова. Струва ми се че в градско разликата е още по голяма
          Алфа 166 JTD 136к.с + чип

Comment

• Първоначално публикувано от ihalachev Покажи съобщение
            Колеги като гледам снимките май на повечето комповете показват вярно. Аз моята съм я засичал поне 10 пъти пълна пълна извънградско и ми дава разход с 1.3, 1.4л по малко отколкото показва компа. Колата е с чип. Възможно ли е заради него да лъже така? Градско не съм я засичал ама не съм видял да показва под 15-16 а съм сигурен че не гори толкова. Струва ми се че в градско разликата е още по голяма
            Да ти кажа колега, това с ИЦС-ите си е божа работа - на едни им показвало точно, на други по-малко на трети - повече. Мойта показва по-малко от реалния разход между 0.8 - 1л. Всеки трябва да си хване отклонението на неговата
            166, 2.4 JTD'00

Comment

• Разгледайте този пост и ако това го има на вашите ICS-и, можете да си направите отчитането на разхода доста точно.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• За съжаление аз нямам такава опция
                Алфа 166 JTD 136к.с + чип

Comment

• Прясно засичане - по компютър 5.7, пълно-пълно 6.6.
                  Ич даже не лъже ...
                  Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                  AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                  Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                    Прясно засичане - по компютър 5.7, пълно-пълно 6.6.
                    Ич даже не лъже ...
                    Тва градско ли е в Сф,ако е така,не го вярвам
                    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                      Тва градско ли е в Сф,ако е така,не го вярвам
                      Не, София - Плевен.
                      AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                        Не, София - Плевен.
                        Аааааа така мое
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Koolio със каква скорост това. На мен със скорост до120км/ч ми дава 5,4-5.5 разход. Явно караш с по голяма за да имаш такъв разход. 6,6л/100 ми даде само веднъж по магистралата за Варна със средна скорост(подчертавам средна скорост)160км/ч. На отиване я бях настъпил на максимум, километража показваше 215 а на връщане нормално 100-120.
                          sigpic
                          Живота е компот и всеки се бори за слива във него.
                          АЛФА РОМЕО 156 1,9 JTD предишна
                          АЛФА РОМЕО 166 2,4 JTD сегашна 150p.s. 2003г

Comment

• Май аз държа рекорда:

Оня ден (петък), София-Шумен:

И продължението Шумен-Варна:

П.С.: Пълна кола с 3-ма възрастни на борда и пълен багажник с инструменти.
                            145 QV Selespeed
                            GTV 2.0 TS ´01

Comment

• Т.е. реално около 5.8 - 6. Не е зле .

Comment

• Вчера от Симеоново към Студ.град със скорост 50-60км. Попринцип под 10 не падам градско и под 8 извънградско .. при положение че НЕ настъпвам , галя го този педал.

Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

Working...
                                X